k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Search

   Over SUSSO

   Amira van Gent

   Tijdens een reis naar Spanje in 2019, stond ik voor het eerst op de yogamat. Door middel van yoga leerde ik opnieuw contact te maken met mijn lichaam en te voelen wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen. Tijdens de lessen leerde ik mijn grenzen voelen, loslaten en vooral ook het laten zijn. Na de lessen was er rust en kalmte in mijn hoofd, iets wat zo erg opviel, omdat ik dit niet gewend was. Na deze kennismaking met yoga wist ik dat ik me verder wilde verdiepen in de verschillende stijlen, om de juiste vorm van yoga voor mij te vinden.

   Weer terug in Eindhoven heb ik mijn yoga avontuur vervolgd bij De Yoga Studio Eindhoven. Na het volgen van lessen in verschillende stijlen (Yin, Easy Flow, Vinyasa, Kundalini, (Mysore-stijl) Ashtanga), besloot ik mij te verdiepen in Ashtanga Yoga.

   Ashtanga Yoga (Mysore-stijl) toont mij telkens weer waar ik sta. Voor mij is dit enorm waardevol. Ik voel wanneer het wel of niet ‘goed’ met me gaat, wanneer bepaalde vaste patronen aanwezig zijn en wanneer ik mij één voel met mijzelf. Het voelt alsof de mat een spiegel is die mij toont wie ik op dat moment ben. Ondanks dat de reeks houdingen iedere dag hetzelfde is, is de beoefening dat niet. Iedere dag is weer anders, want iedere dag voel ik mij anders. Deze bewustwording heeft mij erg veel geleerd en mij gemotiveerd dit met jullie te delen.

   You don't have permission to register
   X